Deze kledingstukken mogen niet ontbreken tijdens een festival

Blog Deze kledingstukken mogen niet ontbreken tijdens een festival

Voor de die hard festivalgangers is een dag dansen op een festival niet genoeg. Een weekend naar een festival wordt meestal gezien als een mini-vakantie. Maar, wat neem je mee tijdens zo’n festivalweekend als je rekening wil houden met alle Nederlandse weersomstandigheden? 

1 Jurkje

Als dit bij jouw stijl past, wil je meestal wel meer dan een jurkje mee. Niets is te gek tijdens een festival: ga voor een bloemenprint of een tijgerprint. Als je extra op wil vallen kun je gaan voor pailletten of glitters.

2 Pet

Wanneer het festival in de zomer is, kun je twee dingen verwachten: óf het komt met bakken uit de lucht óf het is heerlijk warm. In dat laatste geval kan een hoed of bijvoorbeeld een Dsquared pet een goede uitkomst bieden. Het staat niet alleen fashionable, je beschermt jouw gezicht en hoofdhuid ook tegen de felle zon. 

3 Tops en shirts

Deze items mogen niet ontbreken in jouw koffer. Tops en shirts kun je natuurlijk eindeloos combineren met rokjes of een toffe jeans. T-shirts met of zonder een print zijn een goed idee, evenals de tops: off-shoulder, tops met smalle bandjes of croptops. De keuze is reuze!

4 Broeken en jeans

Voor de ultieme festivallook ga je voor de flared jeans. Ook zijn wijde jeans, high waisted jeans en broeken met print perfect voor een festivaldagje.

5 Sneakers en laarzen

Een comfortabele schoen is erg belangrijk voor als jij de hele dag wil dansen en rondslenteren op het festivalterrein. Ga bijvoorbeeld voor witte sneakers, of kies die opvallende Dr. Martens. Deze schoenen passen bij elke outfit!

Recente berichten