Dit zegt het sterrenbeeld Waterman over jou

Blog Dit zegt het sterrenbeeld Waterman over jou

Onvoorspelbaar, excentriek en origineel: dat zijn de Watermannen. De Waterman is geboren tussen 21 januari en 19 februari. Om erachter te komen hoe de Waterman denkt, is een onmogelijke opgave. Watermannen zijn kinderlijk, fantasierijk en tegelijkertijd heel wijs. Wil weten hoe de Waterman fungeert in de liefde, op de werkvloer en wat zijn overige karaktereigenschappen zijn? Lees hieronder meer.

In de liefde

De Waterman is beter in het onderhouden van vriendschappelijke relaties dan een liefdesrelatie. De partner van de Waterman krijgt de indruk dat het eerder een vriendschappelijke relatie is. Ook kan de Waterman een relatie moeilijk in standhouden. Toch zijn ze eerlijk en toegewijd. Ze zijn open en ze zijn bereid om alles op te geven voor hun partner. Bovendien strooit de Waterman maar wat graag liefde om zich heen. Echter, kan de Waterman zich verward voelen als het gaat om de liefde.

Op de werkvloer

Optimistisch is een woord dat voorkomt in het woordenboek van de Waterman. Ze verliezen nooit de hoop als ze een tegenslag krijgen. Daarnaast zijn ze creatief en origineel. Ze functioneren in goede banen en gaan een uitdaging graag aan. Dit stimuleert hen. Watermannen kunnen goede managers zijn, omdat ze graag individueel werken.

Karaktereigenschappen

Watermannen accepteren meer dan men denkt. Je kunt best een grapje met de Waterman uithalen. Ze willen graag gelukkig zijn en maken zich niet gauw druk. Toch worden ze hierdoor gauw gezien als emotieloos en druk. Ze zijn juist het tegenovergestelde: Watermannen zijn erg gevoelig, waardoor ze fel uit de hoek kunnen komen. 

Recente berichten